2014/11/26

Adventtikynttilät

Advent candles | Adventtikynttilät
Advent candles | Adventtikynttilät

Ensi sunnuntaina on jo ensimmäinen adventti. Joulu alkaa olla tosissaan ovella. :) Harmi, että viime viikolla satanut lumi suli niin nopeasti pois… Se toi heti joulufiilistä ja valoa tähän pimeyteen. Täytyy toivoa, että saadaan vielä vähän lunta ennen joulua!

Adventtikynttilät ovat meillä tänä vuonna todella yksinkertaiset. Käytin kynttilänjalkoina Happy Joe -pulloja, jotka ovat nättejä muodoltaan ja joiden etiketit on helppo irrottaa ihan pelkällä vedellä ja saippualla. Numerot kirjoitin Granitista ostetulla liitutaulukynällä mustille liitutaulutarroille, joita löytyy Clas Ohlsonilta. Kaulan ympärille käärin palan valkoista narua. Helppoa kuin mikä!

Nämä liitutaulutarrat yhdistettynä liitutaulutussiin ovat muuten ihan mahtava yhdistelmä esimerkiksi erilaisten purkkien etikettien kirjoittamiseen! Teksti pysyy hyvin, mutta lähtee vedellä pyyhkimällä pois ja tarrat ovat irrotettavia ja uudelleen kiinnitettäviä. Ja näyttääkin kivalta. :)

// This year our advent candles are very simple. Glass bottles as candle holders and white numbers written on black chalkboard stickers. And a piece of white string around the neck of the bottle. Easy peasy! 


Advent candles | Adventtikynttilät
Advent candles | Adventtikynttilät

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti